O NAMA

Strolit d.o.o. je preduzeće srednje veličine specijalizirano za projektovanje i proizvodnju čeličnih konstrukcija, šasija za kamione, konstrukcija za mašine i industrijsku opremu.

O nama

Strolit d.o.o. je preduzeće srednje veličine specijalizirano za projektovanje i proizvodnju čeličnih konstrukcija, šasija za kamionske prikolice, konstrukcija za mašine i industrijsku opremu.

Mi smo smješteni na površini od 120 000 m² od čega oko 20 000 m² zauzimaju proizvodni pogoni i uredi. Naše preduzeće od 2019. godine proizvodi i kompletno gotove prikolice, koje su spremne za prodaju na tržištu kao kompletan, gotov i funkcionalan proizvod. U fazi smo izgradnje postrojenja sačmarice i lakirnice, čime ćemo imati upotpunjen krug proizvodnje u našem preduzeću.

Naši strogi standardi i iskustvo naših radnika dali su nam odlične reference u našem sektoru.

Strolit d.o.o se nalazi u Odžaku, BiH u neposrednoj blizini Autoputa E70 Zagreb – Beograd. Također se nalazimo pored glavne prilazne petlje Autoputa 5C koji je u izgradnji, što nam daje izravni pristup Evropi i ostatku svijeta.

Naša vizija

Postati konkurentno evropsko i regionalno preduzeće poštujući visoke sigurnosne, tehnološke i ekološke norme.

Zadovoljan kupac

Da bi izašli na svjetsko tržište moramo se boriti sa novim izazovima i nuditi uvijek bolje usluge i proizvode svojim naručiocima.

Poslje završetka svakog projekta pratimo zadovoljstvo naših kupaca kako bi time još više poboljšali naše usluge i proizvode.

Vaš siguran poslovni partner

Kvalitetni proizvodi, odgovornost i dugogodišnja tradicija kvalitete su naše odlike.

KONTAKTIRAJTE NAS